top of page

Newbornshoot

Een fotoshoot met je pasgeboren baby. Ze groeien (helaas) zo snel.., hoe fijn is het om de tijd even stil te kunnen zetten door het maken van foto's. Deze foto's zal je altijd blijven bekijken en bewonderen hoe klein ze toch waren. 
Een newbornshoot kan bij 1 week oud, 1 maand oud, 3 maanden oud, 11 maanden oud.. het maakt niet uit, alles is goed en elke leeftijd heeft zijn eigen charmes.

Wil je graag je pasgeboren baby laten wrappen/inbakeren? Dat kan tot de baby maximaal 21 dagen oud is, wees er dus op tijd bij als je dat graag wil.

Een newbornshoot kun je het beste al inplannen tijdens je zwangerschap, zodat je zeker weet dat er straks een plekje voor jullie vrij is. 

Een shoot binnen, buiten, bij mij thuis, er is van alles mogelijk. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden.

NIEUW: DOUCHEFOTO'S

Tijdens de kraamweek komen er veel nieuwe dingen op je af, waaronder voor het eerst douchen met je baby. Wil jij dat ik graag bij dit bijzondere moment ben om een mooi kiekje te schieten?  Dat doe ik heel graag voor jullie. Ik ben er ongeveer 15 a 20 minuten, daarna neemt de kraamverzorgende het weer verder over.

Wil je dit liever na de kraamweek? Of tijdens je newbornshoot? dan kan dat natuurlijk ook! 

Douchefoto's

Recensies

Vorig jaar december heb ik samen met 2 vriendinnen foto's laten maken van onze zwangere buiken. Een mooi en bijzonder moment wat Marissa heeft vastgelegd. En wat zijn wij dankbaar en vooral super blij met de foto's. Met als gevolg dat wij haar ook hebben gevraagd voor een newbornshoot toen onze zoon geboren was. Marissa is een hele spontane en vooral positieve vrouw die net bezig is met de fotografie en wat doet zij het al super! Ze geeft duidelijke aanwijzingen en weet het heel gezellig te maken, kortom een shoot bij Marissa is zeker de moeite waard!

Saskia

Marissa benaderde ons aan het begin van haar start voor een newbornshoot van onze pasgeboren zoon Sil. Spannend, maar wat was het fijn en gezellig en wat hebben wij fantastische foto's mogen ontvangen. Wat hebben wij haar in korte tijd zien groeien. Marissa heeft passie voor haar vak, en zeg nou zelf, de foto's op haar social media zijn prachtig toch! Inmiddels hebben wij al 3 shoots bij haar gehad!

Wendy

Marissa heeft mijn pasgeboren baby samen met ons gezin gefotografeerd en wat zijn wij blij met het resultaat. Het zijn prachtige foto's geworden, welke zeker een plekje aan de muur zullen krijgen. Ik vind de sfeer bij Marissa erg fijn, ze is erg ontspannen, toegankelijk en spontaan.

Desiree

Wil je graag een newbornshoot buiten? Dat kan!! Ik hou er van om buiten te shooten, een newbornshoot buiten is dan ook prachtig!

bottom of page