top of page

Het verhaal van Marissa Mulder Fotografie

Van hobbyfotograaf naar professioneel fotograaf

Wat ontzettend leuk dat je op mijn website kijkt. Ik zal mij even kort voorstellen, maar nog leuker lijkt het mij natuurlijk om face to face met jullie te kletsen :)

Ik ben Marissa Mulder - Renkema (33 jaar), sinds 2020 mama van Lío, en 2023 mama van Joah en getrouwd met Kevin. Ik ben opgegroeid in Raalte, maar sinds 2015 woon ik samen met mijn gezin in het prachtige Wijhe. 


Ik heb al heel lang een fascinatie voor fotografie. Dat begon bij natuurfotografie. Ik kan zo genieten van een perfect plaatje van, jawel, een boom of andere mooie natuurkiekjes.

De camera's heb ik al jaren en ze gingen vaak mee tijdens wandelingen en natuurlijk op vakantie.

Toen ik in 2020 moeder werd van Lío kreeg ik veel interesse in newbornfotografie. Want wie wil nou niet haar newborn prachtig vastleggen voor later. Je begint eens wat rond te speuren en ziet allemaal mooie instagrampagina's en ik dacht, dit wil ik ook doen! Ik trommelde al mijn vrienden op en vroeg iedereen of ik foto's mocht maken en na nog geen 5 maanden van alles uit geprobeerd te hebben heb ik mij ingeschreven bij de KVK, Doodeng! Vinden jullie mij wel goed genoeg, ben ik wel leuk genoeg, is het niet te snel..... maar het is de beste keus die ik kon maken. Want enthousiast genoeg ben ik in ieder geval wel. Ik krijg zoveel energie van nieuwe mensen ontmoeten, mooie herinneringen vastleggen en het lekker op pad gaan met mijn camera. Ik ben actief in de regio Salland / Overijssel / Gelderland, Voornamelijk in Raalte, Heino, Wijhe, Zwolle, Deventer, Apeldoorn, Heerde, Nijverdal, Ommen, Wierden, Holten en Enschede.

'An investment in yourself is the best investment you can make'.

Ik investeer graag in mijzelf en in mijn apparatuur. Momenteel ben ik trotse eigenaar van een Canon EOS R5. 

in juli 2023 heb ik mijn eerste internationale award gewonnen, dat is een echte kroon op mijn werk. 

Zo zie je maar, het is nooit te laat om te beginnen met dromen en deze dromen uit te laten komen. Ik heb er ontzettend veel plezier in en ik hoop jullie allemaal snel voor mijn lens te zien.

Wil je nog meer over mij weten? Volg mij op instagram! Ik geef vaak leuke informatie en ontwikkelingen over mijn privé leven.

Recensies

Wij hebben zo'n super leuke love shoot gehad met Marissa. Marissa is heel spontaan, open en toegankelijk en daardoor werd de shoot echt een feestje! We hebben veel plezier gehad en de foto's zijn echt prachtig geworden. We zijn erg heel erg dankbaar voor de mooie foto's!'

- Judith -

bottom of page