top of page

Loveshoot

Een fotosessie met je geliefde. Heb je 1 jaar verkering? Hoe leuk is het om een fotoshoot te doen samen. Maar denk ook aan leuke jubilea dagen. Ben je 12,5 jaar, 25 of 40 jaar getrouwd? Dan is het toch geweldig om jullie liefde vast te leggen met een gezellige loveshoot. Maar natuurlijk is ieder moment een leuk moment om jullie liefde vast te leggen. Heb je mijn cadeaubonnen al gezien? Ik verkoop cadeaubonnen wat het perfecte cadeautje is om te overhandigen op jullie bijzondere dag. ..En niet te vergeten: dit is natuurlijk het perfecte cadeau voor op Valentijnsdag. 
Natuurlijk ben ik ook DE fotograaf om jullie verloving bekend te maken of alle andere liefdesverhalen!

Pakket 1. Simpel

Kosten: € 189,- 
Duur fotoshoot: +/- 30 minuten
Waar: op locatie
Gratis gebruik cliëntcloset
Geen kledingwissel
Max 2 personen
Inclusief 8 foto's
Keuze uit een online galerij
Extra foto's: € 5,- per stuk

Pakket 2. Normal

Kosten: € 240,- 
Duur fotoshoot: +/- 60 minuten
Waar: op locatie
Gratis gebruik cliëntcloset
Tijd voor 3 kledingwissels
Max 2 personen
Inclusief 12 foto's
Keuze uit een online galerij
Extra foto's: € 5,- per stuk

Pakket 3. The best choice

Kosten: € 399,- 
Duur fotoshoot: max. 90 minuten
Waar: op locatie
Gratis gebruik cliëntcloset
Genoeg tijd voor kledingwissels
Max 2 personen
Inclusief alle mooie foto's (minimaal 35)

Recensies

Wij hebben zo'n super leuke love shoot gehad met Marissa. Marissa is heel spontaan, open en toegankelijk en daardoor werd de shoot echt een feestje! We hebben veel plezier gehad en de foto's zijn echt prachtig geworden. We zijn erg heel erg dankbaar voor de mooie foto's!'

Judith

Samen met mijn vriendin heb ik een shoot gehad bij Marissa. Doordat ze zo spontaan en open is klikte het direct en waren we op ons gemaakt. Met de foto’s zijn we erg blij. Kortom: een aanrader! :)

Jordi

Wij hebben mijn ouders ivm hun 40 jarig trouwjubileum een fotoshoot cadeau gegeven. We zijn met de hele familie op de foto gezet. We vonden het een erg gezellige middag met Marissa, we hebben veel gelachen en de foto's zijn prachtig geworden.

Laura

bottom of page